Momenteel is het erg druk op onze klantenservice, we proberen je zo snel mogelijk te helpen en vragen om je begrip
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

AdHoc

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

20 producten:

AdHoc

AdHoc is een designmerk dat kiest voor de perfecte combinatie tussen vorm en functionaliteit. Deze ideale combinatie maakt de producten van AdHoc onmisbaar in elke keuken. Er zit veel aandacht in het creëren en vormgeven van de verschillende keuken- en tafelproducten. AdHoc producten zijn herkenbaar aan de strakke en simplistische designs. De producten moeten volgens AdHoc een toevoeging zijn voor iedereen die van koken en genieten houdt.

Van diverse AdHoc wijnaccessoires voor de echte wijnliefhebber, tot functionele AdHoc theefilters voor de theegenieters.

Vanuit deze filosofie worden alle producten met veel zorg voorzien van de beste kwaliteit en vele praktische details. De producten van AdHoc zijn dankzij hun vooraanstaande design ook zeer geschikt om cadeau te geven. De verschillende tijdloze AdHoc producten maken dankzij de innovatieve vormgeving jouw keuken compleet.

AdHoc Peper en zoutmolen

De AdHoc peper of zoutmolens zijn één van AdHoc's bekendste producten. Met vele verschillende designs is AdHoc kartrekker op dit gebied. AdHoc molens hebben een keramisch kopstuk waardoor de molens geur en smaakvrij zijn en blijven. Bovendien heeft keramiek als eigenschap dat het duurzaam is waardoor de molens lang mee gaan.

AdHoc Molens

Cookinglife biedt je een uitgebreid assortiment praktische AdHoc kruidenmolens om je gerecht helemaal op smaak te brengen. Ook vind je bij ons een fraaie collectie AdHoc elektrische molens met een uitmuntende kwaliteit. Krachtige melkschuimers voor perfecte, luchtige schuim voor jouw latte macchiato, cappuccino en vele andere koffiespecialiteiten. Of elektrische peper en zoutmolens voor een verbeterde smaakbeleving.

Pepermolen en Zoutmolen

Je staat met meer plezier in de keuken met hoogwaardige peper en zoutmolens van Cookinglife. Daarom hebben wij een ruime collectie zout en pepermolens of peper en zoutsets in ons assortiment. De klassieke pepermolens en zoutmolens bij Cookinglife doen het erg goed als decoratie in de keuken of zelfs op tafel. Of dek jouw tafel met het glanzende witte porseleinen peper en zoutmolens.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews