Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Arzberg Joyn

Nieuwste producten:

112 producten:

Arzberg Joyn

Het Arzberg Joyn servies is helemaal gericht op het nieuwe tafelen. De verschillende kommen, borden en schalen uit de Joyn collectie nodigen uit om met elkaar te delen. Iedereen aan tafel moet in staat zijn om te kunnen proeven. Hierdoor zal er een gemoedelijke sfeer ontstaan.

Arzberg Joyn Design

De form en functionaliteit van het Arzberg Joyn design is eigentijds en van essentieel belang. De verticale insparingen geven het porselein een zeer herkenbare structuur. De combinatie van de verschillende kleuren in de Joyn collectie zorgen voor een eenvoudige, moderne en toch ook eigentijdse look.


 

 

 

 

 

 

 

 

Arzberg Joyn Servies

Het Arzberg Joyn servies is verkrijgbaar in verschillende kleuren en sets. Alle kleuren zijn mooi om met elkaar te combineren en zullen een eenheid op de tafel uitstralen. De Arzberg Joyn serviesset is verkrijgbaar in 3 verschillende combinaties.

De porseleinen onderdelen van het Arzberg Joyn servies zijn geschikt voor in de vaatwasser en magnetron. U hoeft na een gezellige avond tafelen met vrienden dus niet af te wassen!

 
Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews