Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

d-Bodhi

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

14 producten:

d-Bodhi

Vandaag de dag speelt duurzaamheid een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Veel consumenten zijn zich dan ook steeds meer bewust van de schade die onze huidige levenswijze aanbrengt aan het milieu. Om ieders interieur een stuk duurzamer te maken, heeft de Nederlandse designer Raymond Davids het bedrijf d-bodhi in 2007 opgericht. Dit is het enige meubelmerk waarbij milieuvriendelijkheid als een rode draad door het bedrijf loopt! Niet voor niets betekent 'Bodhi' in het Sanskriet dan ook verlichtend. De naam van het bedrijf verwijst dus naar de waarde die gehecht wordt aan duurzaamheid. Hierdoor werkt d-Bodhi onder andere met materialen zoals: gerecycled papier, oude banden en verzonken ijzer. 

d-Bodhi wandplank

Geef jouw interieur een stoere industriële uitstraling met een d-Bodhi wandplank. Dit decoratierek is momenteel razend populair en is in verschillende afmetingen verkrijgbaar! Hierdoor kan je eenvoudiger combineren om uiteindelijk jouw eigen decoratiewand samen te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de wandplank zowel verticaal, horizontaal als asymmetrisch te monteren voor een speels effect. Ook kan je eenvoudig woonaccessoires, boeken of planten op het decoratierek presenteren. Laat jouw creativiteit op de vrije loop en creëer met de d-Bodhi wandplank jouw eigen unieke decoratiewand!

d-Bodhi wijnrek

Berg jouw wijnflessen op elegante wijze op met een d-Bodhi wijnrek! Dit wandrek is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is hierdoor gemakkelijk onderling te combineren. Hiermee creëer je jouw eigen samengestelde wijnwand! Combineer het wijnrek ook eens met één van de bijpassende wandplanken voor een speels effect in jouw woonkamer. Ook is het wandrek snel en gemakkelijk te bevestigen aan de muur dankzij de handige mal die standaard wordt meegeleverd. Geef jouw kamer binnenkort in een handomdraai een industriële uitstraling met een d-Bodhi wijnrek!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews