Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Emile Henry

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

179 producten:

Emile Henry

Emile Henry staat bekend om de fantastische kookproducten, van pannen tot stoofpotten, tajines en ovenschalen. Het merk Emile Henry bestaat al sinds 1850 en vind zijn origine in Frankrijk. Nog steeds worden de aardewerken van Emile Henry in een werkplaats in Bourgondië gemaakt.

Emile Henry ambachtelijk

Alle producten van aardewerk worden op ambachtelijke wijze gemaakt, maar voldoen volledig aan de internationale kwaliteitsstandaarden. De Emile Henry producten zijn dan ook zeer geschikt voor zowel de hobbykok als de professional. Emily Henry heeft zijn wortels sinds 1850 in Marcigny (Frankrijk) en daardoor ook geinspireerd door Bourgondië, met zijn goede eten en verfijnde wijnen. Ook is Emily Henry geinspireerd door de Franse manier van leven, waar veel tijd wordt besteed aan het voorbereiden en koken van heerlijke gerechten uit eigen keuken. Al deze beelden zijn in subtiele kleuren verwerkt in het nieuwe assortiment.

Verschillende Kleuren van Emile Henry

Kleur is een kwestie van smaak. Emily Henry heeft besloten om zijn favoriete producten op de markt te brengen in zeven nieuwe kleuren, die geinspireerd zijn op haar geschiedenis, wensen en dromen. Veel van deze inspiratie komt voort uit Emily Henry liefde voor keramiek, uit het werken met aarde en vuur. Van de zeven kleuren hebben wij de meest geliefde kleuren voor u uitgekozen.

Emile Henry Aanbod

Op Cookinglife bieden wij u een ruim assortiment aan van allerei Emile Henry producten. Zo kunt u brood bakken met de Emile Henry broodbakvormen, koken met Emile Henry tajines of braadpannen en serveert u deze heerlijke gerechten op het Emily Henry servies.

Emile Henry Grand Cru (rood)

Bourgondië in alles samengevat. Met de kleur Grand Cru (rood) heeft Emile Henry een mooi, warme kleur gecreeerd. Met de speciale broodbakbol 'Le Pain' kunt u helemaal op de Franse Tour. Maak uw eigen brood en proef Bourgondië.

Emile Henry Fusain (zwart)

De kleur Fusain is een mix van houtskool zwart met een mysterieuze glans. De kleur is afgeleid naar het idee van een potloodschets. Het idee dat het potlood tegen het papier komt en de eerste lijnen tekent van een nieuw ontwerp. Door de elegante, mysterieuze glans is de kleure en echte eyecatcher op uw tafel.

Emile Henry Chene (bruin)

Naast bovenstaande kleuren is de kleur Chene ook een mooie kleur voor op uw tafel. De kleur, afgeleid van het edele en oude materiaal eiken, is een ruwe kleur die unieke en inspirerende tonen uitstraalt. Doordat tegenwoordig veel huizen met houtkleurige interieur zijn samengesteld, maken de Emile Henry Chene producten het plaatje echt compleet.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews