Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

FoodSaver

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

20 producten:

FoodSaver

Met de producten van FoodSaver zijn de woorden: "na openen beperkt houdbaar" verleden tijd! De FoodSaver Vacumeermachines zorgen ervoor dat je voedsel tot wel 5 keer langer vers en lekker blijft, bespaar je geld én het milieu. Door de voedingswaren vacuüm te trekken met de FoodSaver-systemen wordt er 97% van alle zuurstof ontrokken, waardoor bacteriën, schimmels en lucht geen kans heeft om bij het eten te komen. 

FoodSaver Vacumeermachines 

FoodSaver heeft verschillende vacumeermachines met allerlei hulpzame functies in hun assortiment. Zo kan je gemakkelijk automatisch vacumeren met 1 druk op de knop, maar kan je ook alles geheel handmatig instellen. Naast het vacumeren beschikken de meeste FoodSaver Vacumeermachines over een nat-/ droogfunctie waarmee je niet alleen vast voedsel, maar ook je lievelingspastasaus kan vacumeren. Sommige apparaten hebben ook een pulse functie, daarmee kan je binnen 20 minuten snel en eenvoudig vlees, vis en groente marineren. Wat ook ideaal is, is de geïntegreerde rolinleg en snijmechanisme. Hiermee heb je altijd je folie bij de hand én op maat.

FoodSaver Zakken

Naast de ruime keuze uit vacumeermachines heeft Cookinglife ook een breed assortiment aan bijbehorende FoodSaver Accessoires. Denk aan verschillende maten in vacuümzakken en folierollen, maar ook aan vacuüm voorraadbussen. Deze accessoires zijn geschikt voor alle FoodSaver Vacumeermachines.

FoodSaver Fresh

Een aantal producten van FoodSaver zijn onderdeel van de Fresh collectie. Zo vind je bij de accessoires de Fresh Hersluitbare Vacuümzakken en verschillende Fresh Vershouddozen, deze accessoires werken met de Fresh Adapter of met de FoodSaver Fresh Automatische Sealer, dat speciaal ontworpen is voor de Fresh accessoires. De Fresh producten werken heel eenvoudig door de adapter op het ventieltje van de zak of doos te plaatsen.

Let wel op: De Fresh accessoires kunnen alleen gecombineerd worden met FoodSaver vacumeermachines met een Fresh Adapter.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews