Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

FORGED Messen

FORGED heeft messen met een opvallende en unieke uitstraling. Dankzij het bijzondere uiterlijk, de unieke verpakking en dat het met de hand gemaakt is, is het een musthave in de keuken voor iedere messenliefhebber. Met de messen van FORGED haalt u een stukje kwaliteit en vakmanschap in huis. Met de messen krijgt het indoor en outdoor koken een hele nieuwe beleving en creëert u een perfecte combinatie tussen smaak en sfeerbeleving voor u als kok en voor de gasten aan tafel. Wie wil er nou niet met deze stoere messen aan de slag? De messen zijn geschikt voor in de keuken en buitenkeuken en de steak messen  geven een stoere beleving aan tafel. Wanneer snijdt u uw eerste steak, stuk vlees of vis aan met FORGED? Wij kunnen niet wachten!

FORGED Messen Kopen

FORGED messen zijn in twee series verkrijgbaar en zijn beide met de hand vervaardigd van Japans messenstaal. Ze hebben een hardheid van 58-60 Rockwell. Bekijk onze stoere FORGED messen voor in de keuken aan tafel en outdoor cooking.

FORGED Brute

FORGED Brute onderscheidt zich binnen dit merk door het stoere uiterlijk. Het heft heeft een robuuste en grove afwerking maar ligt lekker in de hand. De krop is open en het lemmet is stoer gehamerd. Combineer deze FORGED messen met een stevige stoere snijplank en sta als een echte slager in de keuken

FORGED Intense

FORGED Intens heeft een stoer, maar verfijnd uiterlijk. Het lemmet is gehamerd en gepolijst, de krop  is gesloten en de afwerking van het heft is wat verfijnder waardoor het andere uitstraling heeft als de Brute lijn. De FORGED Intense lijn is wat meer verfijnd afgewerkt, maar is zeker niet minder stoer als de Brute FORGED messen. Alle messen hebben eigentijdse, stoere, unieke, uitstraling die passen bij verschillende kookstijlen.