Doorgaans probeer ik recepten zo simpel mogelijk te houden. Ik ben vast niet de enige die helemaal duizelig wordt van een ellenlange ingrediëntenlijst? Al gebruik ik natuurlijk wel ingrediënten die je niet altijd in de supermarkt kunt halen, waardoor je een natuurwinkel zult moeten gaan ontdekken. Als je een aantal basisspullen in huis hebt, kun je de meeste van mijn recepten in een handomdraai maken.
Recept
Een simpel recept met weinig ingrediënten. De koeken zitten vol vezels en zijn heerlijk knapperig.
Gang | Koeken |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | ca 8 koeken |
Voorbereidingstijd | 10 min |
---|---|
Bereidingstijd | 30 min |
Totaal | 40 min |
Zoals ik al zei is het echt een simpel recept, de meest simpele koekjes zelfs die ik tot nu toe maakte. Je hebt glutenvrije havermout of glutenvrije havervlokken nodig. Als je geen glutenallergie hebt kun je gewoon havermout uit de supermarkt kopen. De haverkoeken zijn heerlijk knapperig en als je ze in een luchtdichte trommel bewaart een aantal dagen houdbaar. Niet te lang bewaren, want er zit yoghurt in en dat blijft niet super lang goed.