Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Joseph Joseph Keukenrolhouders

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Joseph Joseph Keukenrolhouders

Wilt u makkelijk, snel en hygiënisch uw keukenrol gebruiken? Dit kan met de Joseph Joseph Keukenrolhouders. Met de Joseph Joseph keukenrolhouder krijgt uw keukenrol een mooi plekje in de keuken, zodat u er altijd snel bij kunt. Hierdoor heeft u een hygiënische keukenrol bij de hand die niet vies wordt van bijvoorbeeld water op het aanrecht. Ook kunt u zo makkelijk met één hand de keukenrol afscheuren.

Joseph Joseph Keukenrolhouders

Houdt u ook van een opgeruimde keuken? Dan is de Joseph Joseph keukenrolhouder echt iets voor u! De Joseph Joseph keukenrolhouder is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog leuk uit. Door uw keukenrol een mooi plekje te geven in de keuken hoef u tijdens het koken nooit meer met vieze handen te zoeken naar de keukenrol, maar kunt u uw handen snel en hygiënisch schoonmaken. Handig is ook dat op de Joseph Joseph keukenrolhouders alle maten keukenpapier passen. Op deze wijze kunt u gemakkelijk uw keukenrolhouder aanvullen met verschillende merken keukenpapier.

Joseph Joseph keukenrolhouder Easy Tear

De Joseph Joseph keukenrolhouder Easy Tear houdt de keukenrol zelfstandig op zijn plek met een verende hendel. Waarom is deze hendel nou zo handig? De hendel veert mee met de keukenrol en hierdoor blijft de keukenrol altijd goed op z’n plek staan. Het maakt hierdoor niet uit of het een nieuwe keukenrol of dat de keukenrol bijna op is. U kunt altijd makkelijk en snel  met één hand de keukenrol afscheuren. Door de verzwaarde onderkant en de antisliprand blijft de Joseph Joseph keukenrolhouder ook stevig op z’n plek staan en voorkomt dat de keukenrol omvalt wanneer u aan de rol trekt. De Joseph Joseph Keukenrolhouder Easy Tear koopt u eenvoudig en snel bij Cookinglife.