×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Joseph Joseph Bakgerei

24 producten

Joseph Joseph Bakgerei

Bij het bakken en koken is niets zo belangrijk als precisie. Eén verkeerde hoeveelheid kan uw hele gerecht al verpesten. Wilt u dit voorkomen? Dan is de Joseph Joseph keukenweegschaal de oplossing. De Joseph Joseph zorgt voor precisie in de keuken en zorgt ervoor dat u de perfecte gerechten op tafel zet. 

Joseph Joseph Shell weegschaal

De Joseph Joseph Shell weegschaal heeft zijn naam te danken aan zijn stijlvolle design. De bovenkant, ‘de schelp’, van de weegschaal kunt u er vanaf halen en daaronder ziet u de grote en makkelijk af te lezen display. De ‘schelp’ gebruikt u als schaal om de ingrediënten in af te wegen. Want handig is aan deze weegschaal, is de ‘voeg toe en weeg’ optie. Zo kunt u verschillende ingrediënten in één keer wegen.

Joseph Joseph digitale weegschaal

De Joseph Joseph digitale weegschaal is een hele praktische weegschaal die makkelijk in gebruik is. U klapt de weegschaal uit, de Joseph Joseph digitale weegschaal lijkt dan op een soort onderzetter, vervolgens plaatst u schaal op de weegschaal en kunt u makkelijk het gewicht aflezen. Belangrijk is wel om de schaal centraal op de weegschaal te plaatsen. De Joseph Joseph digitale weegschaal heeft een meetbereik tot 5 kilo en meer op de gram nauwkeurig.Na gebruik kunt u de weegschaal weer inklappen en kunt u de kleine Joseph Joseph digitale weegschaal makkelijk opbergen. 

Terug naar boven