Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Joseph Joseph 100 Collection

Nieuwste producten:

5 producten:

Joseph Joseph 100 Collection

De Joseph Joseph 100 collection van Cookinglife bestaat uit een handige serie keukengereedschappen en bewaarsystemen van hoge kwaliteit in aansprekend modern design. Het merk Joseph Joseph staat bekend om zijn ruimtebesparende opbergsystemen voor kookbenodigdheden. Met de handige messenblokken, inschuifbare schalen en compacte houders voor snijplanken is de Joseph Joseph 100 collection een aanvulling voor elke keuken! Cookinglife heeft een zeer ruim assortiment online.

Joseph Joseph 100 collection – Nest

De Joseph Joseph 100 collection – Nest is een uitstekend voorbeeld van handige bewaaroplossingen in kleurrijk design. Het idee is simpel: de bakjes of schaaltjes hebben een verschillende grootte, zodat u deze in elkaar kunt plaatsen om ruimte over te houden! Wanneer u kiest voor een Joseph Joseph Storage set, dan krijgt u 4 tot 6 bewaarbakjes waarvan u ook de dekseltjes handig kunt opbergen. U kunt deze namelijk aan elkaar klikken en op het buitenste bakje plaatsen. Zo staan alle bewaarbakjes met dekseltjes klaar voor uw kliekjes. Profiteer van het gemak van de Joseph Joseph collection - Nest en berg eenvoudig al uw spullen op in uw keukenlades en keukenkastjes!

Joseph Joseph 100 collection – Elevate 

Bij de Joseph Joseph 100 collection – Elevate is het idee van de carrousel tot in de puntjes uitgewerkt. In een Elevate messenhouder inclusief messenset worden de messen met een magneet keurig in een houder vastgezet. Begint u met koken dan heeft u meteen alle messen bij hand! Ook kunt u uw overige kookgerei zoals spatels, opscheplepels en pastatang handig kwijt in een Carrousel uit de Joseph Joseph 100 collection – Elevate. Bij Cookinglife heeft u keuze een zeer ruim assortiment Joseph Joseph. Bij ons kunt u veilig en snel online bestellen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews