Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kai Shun Classic

 

 

15 producten

Kai Shun Classic

Kai Shun Classic

De Kai Shun Classic-serie laat de eeuwenoude Japanse samoerai smeden met de moderne productieprocessen van vandaag samensmelten. De Shun Classic messen zijn kwalitatief hoogwaardige messen gemaakt van Damaststaal. 32 lagen van dit staal zijn op elkaar geperst, waardoor de messen altijd hun scherpte behouden. Ook zien de messen er hierdoor ook spectaculair uit. De lagen vormen glanzende patronen op het lemmet. Deze messen zijn uitermate geschikt voor  de professionele keuken, maar kunnen uiteraard ook thuis gebruikt worden.

Onderhoud Kai messen

De messen van Kai zijn gemaakt om een heel mensenleven mee te kunnen gaan. Echter moet je ze dan wel goed onderhouden. Zorg er voor dat de messen na gebruik direct schoon worden gemaakt met lauwwarm water en afwasmiddel. Droog de messen daarna direct goed af, zo voorkom je slijtage. Stop de messen nooit in een vaatwasser, dit beschadigd het lemmet van de messen en kan roest veroorzaken. Voor het slijpen van de messen kun je het beste naar een provisionele messenslijper gaan. Op deze manier weet je zeker dat de messen op de juiste hoek worden geslepen.

Collecties Kai messen

Kai heeft verschillende collecties te koop waaronder de Kai Shun Classic en de Kai Wasabi Black. De collecties bestaan uit de meest luxe en best geslepen messen tot de iets betaalbare maar nog steeds kwalitatieve messen. Met Kai koop je altijd een mooi afgewerkt mes dat moeiteloos snijdt. Ben je op zoek naar vlijmscherpe, fijn in de hand liggende, professionele messen? Bekijk de verschillende collecties. Graag ook andere messen bekijken? Ook dat kan bij Cookinglife. 

Terug naar boven