Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kilner

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

35 producten:

Kilner

Kilner is een Engels merk dat al sinds 1842 bestaat. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van glazen potten. Kilner staat bekend om hun weck- en voorraadpotten. Dankzij de herkenbare oranje ringen, zijn al hun weck- en voorraadpotten 100% luchtdicht. Ook de drankdispensers van Kilner zijn populair dankzij het herkenbare design en handige tapkraantje. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment in weckpotten, drank dispensers en andere producten van Kilner!

Weckpot

De weckpot van Kilner is moderner dan de standaard weckpot. Dit komt omdat de weckpot van Kilner is ontworpen met een schroefdeksel. Om die reden is deze weckpot uitermate geschikt voor het lang bewaren van voedsel. Bovendien is de weckpot van Kilner breed inzetbaar. Serveer je zelfgemaakte drankjes, zelfgemaakte jam of andere ingemaakte- of droge producten in stijl, in dit super leuke potje. De weckpot is naast dat hij functioneel is, ook heel vrolijk om naar te kijken dankzij het herkenbare design.

Drank dispenser

Wat is nou gezelliger en leuker dan gebruik maken van een drank dispenser op een feestje? Maak je zomerse feestje compleet met een heerlijke gevulde drank dispenser van Kilner. De drank dispenser is handig in gebruik dankzij het kraantje. Inschenken wordt hierdoor een stuk makkelijker en knoeien wordt voorkomen. Ook heeft de drank dispenser een speels en herkenbaar design. Doordat de drank dispenser van glas is, kun je de vrolijke, gekleurde inhoud goed bekijken. Vul de drank dispenser bijvoorbeeld met je favoriete cocktail afgemaakt met heerlijk fruit. Gebruik jij deze Kilner drank dispenser tijdens je volgende feestje?

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews