×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Koziol

8 producten

Koziol

Het Duitse Kwaliteitsmerk Koziol ontwerpt sinds 1927 hoogstaande producten die een verrijking zijn voor ieder interieur. Het unieke en funtionele design is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de beste ontwerpers en materiaaldeskundigen. Koziol laat de beste ontwerpers en universiteiten in de wereld een uniek assortiment bestaand uit kleurrijke en originele producten ontwerpen. Bij Cookinglife vindt u een uitgebreide collectie van Koziol. Bent u geïntresseerd in het Koziol assortiment. Bekijk dan snel ons gehele assortiment Koziol keukengereibenodigheden online! 

Koziol wijnrekken

Voor het stijlvol en eenvoudig opbergen van uw wijnflessen op kamertemperatuur heeft Cookinglife voor u de stapelbare wijnrekken. Deze zijn gecreëerd om de wijnflessen in liggende positie te bewaren, zodat de kurk  niet te snel uitdroogt. Daarnaast hebben de wijnrekken een uniek design en zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u graag onze Koziol Wijnrekken zien? Bekijk dan ons Koziol wijnrekken aanbod in onze webwinkel!

 

Koziol etagères

Voor een high tea, verjaardagfeestje of andere speciale gelegenheid presenteer u uw zelfgemaakte hapjes stijlvol op een Koziol Etagère. Koziol etagères zijn gemakkelijk op te bergen, omdat de onderdelen van de afzonderlijke niveaus uit elkaar kunnen worden gehaald. In onze winkel vindt u verschillende collecties: Babbell Big, Babell L, Babell xs en Betty, Al onze Koziol Etagères hebben unieke vorm en zijn verkrijgbaar in verschillende in kleuren.

Terug naar boven