Lampe Berger lont

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Lampe Berger lont

Uw Lampe Berger huisparfum is niet compleet zonder een originele Lampe Berger lont. Deze is speciaal gemaakt voor de branders van dit Franse kwaliteitsmerk. Hierdoor weet u zeker dat de lont en de brander perfect bij elkaar passen. Het hoogwaardige katoen van de Lampe Berger lont neemt het parfum bijzonder goed op. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van aroma’s en het verwijderen van nare luchtjes. Bekijk direct ons complete assortiment voor een lont, brander en vele Lampe Berger geuren!

Lampe Berger lont gebruiken

Het is bijzonder eenvoudig om uw Lampe Berger lont te gebruiken. Na het vullen van de brander kunt u de lont eenvoudig in het flesje hangen en stevig vastmaken. Na het aansteken ontstaat een hoge vlam. Als de steen van de lont na circa twee minuten lichtgrijs kleurt, mag u de vlam uitblazen en de sierdop erop plaatsen. Een exacte omschrijving van het gebruik van uw lont en brander vindt u in onze handige gebruiksaanwijzing.

Wij raden u aan om uw lont alleen te gebruiken in combinatie met originele Lampe Berger producten. Voor een optimale werking is het belangrijk dat u de lont regelmatig reinigt. Dit is zeker nodig als u wisselt van geur. Voor het schoonmaken is het neutrale huisparfum van Lampe Berger bijzonder geschikt. Door uw lont met enige regelmaat te reinigen voorkomt u niet alleen het mengen van geuren, maar zorgt u ook voor een langere levensduur. Zo kunt u nog vaker uw Lampe Berger lont gebruiken!

Lampe Berger lont kopen

U kunt eenvoudig al uw Lampe Berger producten bestellen bij Cookinglife. U heeft bij ons de keuze uit diverse lengtes als u een Lampe Berger lont wilt kopen. De lengte van 47 cm is de maat die standaard wordt meegeleverd bij branders. Deze lont gaat zo’n 200 keer mee. U kunt direct uw Lampe Berger navulling en andere producten van dit topmerk meebestellen als u uw Lampe Berger lont gaat kopen. Zo haalt u in één keer alles in huis om te kunnen genieten van een heerlijke geur! Bestel direct en profiteer van scherpe prijzen en een snelle verzending bij Cookinglife!