Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

LIND DNA

175 producten

LIND DNA

LIND DNA’s producten zijn ontstaan uit passie voor mooi, subtiel en onweerlegbaar vakmanschap. Lokale en duurzame productie behoren tot de waarden van het Deense bedrijf. LIND DNA biedt placemats en onderzetters met een prachtig Scandinavisch design. Deze placemats en onderzetters geven een luxe uitstraling op je tafel en omgeving. 

LIND DNA is opgericht in 2013 door Preben Lind en wordt langzaam overgenomen door zijn beide dochters Mie en Bine Lind. De basis van de meeste ontwerpen bestaan uit hoogwaardig gerecycled leer. De producten van LIND DNA zijn waterafstotend, duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Bij ons vindt u een ruim assortiment placemats en onderzetters van LIND DNA.

LIND DNA Placemats 

LIND DNA biedt een ruim assortiment placemats in verschillende kleuren, structuren en vormen. De placemats van LIND DNA kunnen op een klassieke, gedurfde en verfijnde manier gepresenteerd worden op uw tafel. De LIND DNA placemats zijn toepasselijk voor elke gelegenheid.

LIND DNA Onderzetters

In het brede assortiment van LIND DNA bevinden zich vele onderzetters. Deze LIND DNA onderzetters komen uit in vele verschillende kleuren, maar ook structuren. Zo zijn de LIND DNA structuren verkrijgbaar in organische, dierlijke en/of klassieke varianten. Daarnaast zit er nog verschil in de vormen van de LIND DNA onderzetters. Rond, vierkant en zelfs gecurvde onderzetters zijn te vinden in de brede collectie onderzetters van het merk LIND DNA.

LIND DNA Structuren

De verschillende LIND DNA structuren voegen veel toe aan de beleving op uw tafel. De LIND DNA structuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. In ons assortiment van LIND DNA bieden wij de volgende 5 verschillende structuren: Hippo, Nupo, Croco, Buffalo en Bull. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews