Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Mepal

315 producten

Mepal

Mepal is er voor iedereen die je lief is. Sinds de jaren '50 maakt Mepal praktische producten gemaakt van kunststof om voedsel in te bewaren. Op die manier is Mepal altijd bij je. Mepal is erbij op je eerste schooldag. Mepal is er op je werk, als je je collega's verrast met die overheerlijke zelfgemaakte quiche van gisteren. De producten van Mepal zijn tijdloos, functioneel en handig. De producten van Mepal zijn duurzaam, want ze gaan jaren mee. In het Gelderse Lochem worden de producten van Mepal ontworpen en geproduceerd. 

Rosti Mepal

Komt Rosti Mepal jou bekend voor? Dat kan, vroeger werden Mepal producten verkocht onder de naam Rosti Mepal. Tegenwoordig worden de schoolbekers, voorraadpotten, kinderbestek en lunchsets verkocht onder de naam Mepal. Dezelfde degelijke kwaliteit onder een nieuwe naam!

Mepal Kopen

Bestellen doe je eenvoudig en snel online bij Cookinglife. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt ingepakt. Daarnaast kun je eenvoudig en veilig betalen bij Cookinglife. Wij bieden functionele producten van Mepal voor onderweg, voor tijdens het eten, voor de kids, tijdens het koken of voor het netjes opbergen van diverse etenswaren. Bij Cookinglife profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews