Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Messenblokken met messen

Nieuwste producten:

38 producten:

Messenblokken met messen

Ben je op zoek naar een mooi gevuld messenblok? Bij Cookinglife vind je allerlei verschillende soorten messenblokken met de meest gebruikte messen in de keuken. Het brede assortiment bestaat uit vele bekende merken als Wusthof, Richardson Sheffield en Diamant Sabatier. Met de meegeleverde messen voer je de belangrijkste snijtaken in de keuken uit.

Het messenblok beschermt jouw messen tegen lelijke beschadigingen op het lemmet. Naast de functionele waarde staat een messenblok sierlijk op het aanrechtblad. Zo kun je kiezen voor een houten messenblok of een strak stalen design. Om je messen in een goede staat te houden dien je de messen regelmatig te slijpen. Bekijk onze categorie uit messenonderhoud voor meer informatie.

Sabatier Messenblok

De Sabatier messenblokken die wij bij Cookinglife aanbieden zijn de best verkochte messenblokken in ons assortiment. Het Diamant Sabatier messenblok uit de Diamant Sabatier Riyouri lijn is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Je kunt hierbij kiezen tussen het originele houten blok of de variant met een zwarte coating. Wil je alle Sabatier messenblokken zien? Bekijk hier alle Diamant Sabatier messenblokken.

Messenblok zonder messen

Heb je al voldoende messen en zoek je alleen een los messenblok? De messenblokken zonder messen zijn er in verschillende vormen. Zo kun je ze op het aanrecht zetten, maar passen onze messenblokken ook in de keukenlade. Zijn jouw messen zo mooi dat je ze moet laten zien? Kies dan voor een magnetisch messenblok of één van onze messenmagneten.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews