Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Nachtmann

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

38 producten:

Nachtmann

Nachtmann is een merk dat al sinds 1834 glaswerken produceert van hoogwaardige kwaliteit. Tot op heden wordt het glaswerk nog in Duitsland geproduceerd. Nachtmann heeft verschillende producten verdeeld over verschillende series gemaakt van kristalglas of van loodkristal. Loodkristal is helderder en zuiverder glas en geeft daardoor meer schittering als er licht in valt. Daarnaast heeft Nachtmann verschillende karaffen en decanteerkaraffen. De series hebben een eigen stijl geslepel glas.

Nachtmann Glas Bestellen

Nachtmann heeft verschillende productseries, waaronder Noblesse, Royal, Vivendi en Highlands, met een uitgebreide collectie whiskyglazen, rode- en witte wijnglazen en drinkglazen voor water. Nachtmann Noblesse staat voor pure luxe. Prachtig geslepen glaswerk met ruitpatroon is het kenmerk van deze mooie lijn, gemaakt van het beste kristalglas. De glazen van de royal serie zijn ook gemaakt van het beste kristalglas en hebben een eigen unieke stijl door het geslepen glas.

Nachtmann Wijnglazen

De Nachtmann Royal serie bestaat uit wijnglazen en champagneglazen. De glazen zijn gemaakt van loodkristal. Het bewerkte loodkristal heeft een eigen stijl en een elegante uitstraling. Door het combineren van het wijnglas en het champagneglas heeft u al een perfect stijlvol geschenk.  Nachtmann biedt ook schalen aan gemaakt van loodkristal. Dit is de Nachtmann Vivendi collectie.

Nachtmann Glazen Online Bestellen

De Nachtmann Highland serie bestaat uit whiskyglazen. De Highland serie kenmerkt zich door een karakteristiek patroon aan de buitenzijde van het glaswerk. Het leuke aan deze serie is dat de glazen allemaal een ander patroon hebben. Daarnaast bestaat de serie uit een longdrinkglazen die onder andere te gebruiken zijn voor softdrinks, cocktails en als waterglas.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews