×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Nordic Ware

35 producten

Nordic Ware

Wil je van je cake of taart een heus kunstwerk maken? Dan is het keukengerei van Nordic Ware alles wat je nodig hebt. Dit Amerikaanse familiebedrijf blijft je verbazen met hun hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs. De Nordic Ware bakvormen zijn zo spectaculair, dat je baksels bijna te mooi zijn om op te eten! Door de hoogwaardige kwaliteit kun je er een leven lang van genieten.

Het is ooit allemaal begonnen met een prachtige tulband, ook wel Bundts genoemd. In de jaren vijftig won een bakliefhebber een belangrijke nationale bakwedstrijd. Dit kwam mede door het gebruik van de Nordic Ware Bundt vorm. Hierdoor werd deze in een klap wereldberoemd en kwam de tulband bakvorm in veel huishoudens terecht.

Nordic Ware Bakvorm

Met de prachtige en gedetailleerde Nordic Ware bakvormen weet je zeker dat je indruk maakt. En ze zijn ook nog eens super easy in gebruik! Je hoeft alleen het beslag in de Nordic Ware bakvorm te gieten en deze in de oven te zetten. De meeste bakvormen bestaan uit gegoten aluminium. Door dit materiaal is de warmtegeleiding optimaal en wordt je cake gelijkmatig bruin. De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de boel niet aan de rand blijft plakken en de cake in volle glorie uit de oven komt. De Nordic Ware bakvorm is zo sterk dat je er een leven lang plezier aan kan beleven. Gebruik ze voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat je iets lekkers op tafel wil zetten.

Terug naar boven
WhatsApp ons