Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Peugeot

Nieuwste producten:

67 producten:

Peugeot

Al decennialang maakt Peugeot peper- en zoutstellen. Inmiddels staan ze bekend om hun goede kwaliteit en verschillende maalstanden. Zeker in de horeca zijn de peper- en zoutstellen populair in gebruik. Het gebruik van hoogwaardig staal maakt de molens slijtvast en daardoor gaan ze een levenlang met je mee. Naast peper en zout zijn er nog veel meer specerijen die je kan malen in de molens.

Maalstanden Peugot Peper- en zoutstellen

Peugeot peper-en zoutstellen staan dus bekend om het feit dat je verschillende maalstanden kan instellen, op deze manier heb je voor elk specerij de juiste maalgraad. Sterker nog: Peugeot heeft hun instelbare maalwerk zelfs gepatenteerd. Nergens anders vind je dus het maalwerk als die van de molens van Peugot.  De molen ondergaat een specifieke behandeling die de molen beschermt tegen corrosie en de snijkant behoudt die de peperkorrels, en andere specerijen, fijnhakt in plaats van ze te pletten. Het maalwerk kan worden ingesteld van grof tot fijn om de intensiteit en het karakter van de aroma's van de specerij tot uiting te laten komen en de subtiliteit van de smaken te onthullen.

Verschillende molens

Inmiddels is Peugeot al zo'n 160 jaar bezig met het innoveren en produceren van peper- en zoutmolens. Hierdoor zijn er verschillende modellen ontstaan. De bekendste molens zijn de molens van de 'U-select' collectie. Deze molens hebben meerdere maalstanden die je onderaan de molen gemakkelijk kan instellen.  Naast de 'U-select' molens heb je ook de 'Classic' collectie. Deze molens hebben iets minder moderne maaltechniek, je stelt de maalgraad in met het ijzeren knopje aan de bovenkant, zoals je gewend bent van andere peper- en zoutmolens. Hierdoor kun je de molen minder specifiek instellen en komen de specerijen iets minder tot hun recht. De laatste categorie die Peugeot verkoopt zijn de elektrische molens, die kunnen in deze moderne tijd natuurlijk niet missen. Dankzij elektrische molens kun je gemakkelijk en snel je specerijen toevoegen. 

Peugeot Peper- en Zoutstellen Kopen? 

Elektrische of handmatige pepermolens, houten of roestvrijstalen pepermolens, traditionele of eigentijdse pepermolens, Peugeot heeft het allemaal. De hoge kwaliteit maakt de molens uniek, en verfijnd. Naast peper en zout zijn er andere specerijen die gemaald kunnen worden in de molens. Ideaal voor in de horeca- en thuiskeukens. Nieuwsgierig geworden naar alle verschillende peper- en zoutstellen van Peugeot? Bekijk ze snel bij Cookinglife. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews