Welkom!
Klantenservice
Gratis verzending boven de € 99,-
Gratis Kookboek bij bestelling vanaf € 75,-
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen
Gratis verzending boven de € 99,-

Piepei Aanvraag B2B

Opzoek naar een origineel relatie geschenk? Wij kunnen uw helpen met het creëren van een origineel en functioneel cadeau dat iedereen laat glimlachen bij ontvangst.

Brutus Kookt PiepEi!

Het PiepEi is een gadget wat verpakt zit in een kunststof eitje. Bewaar het ei samen met de echte eieren en het PiepEi is altijd klaar voor gebruik. Kook het PiepEi samen met het gewenste aantal eieren. Wanneer een watertemperatuur van 55°C is bereikt ‘piept’ een controlesignaal en bij 100°C geeft het PiepEi aan dat de warmtebron gereduceerd kan worden.

Speelt het PiepEi zijn eerste melodie dan zijn de eieren zacht gekookt (zacht eiwit en vloeibaar eigeel). Bij de tweede melodie is het eiwit stevig en de kern van het eigeel nog vloeibaar. Tenslotte geeft een derde melodie aan dat het ei hardgekookt is (hard eiwit en stevig eigeel) zonder dat het onsmakelijk is verkleurd. Omdat smaken verschillen kun je op deze manier heel eenvoudig meerdere eieren tegelijk koken en in het gewenste stadium uit de pan scheppen. Dit maakt het PiepEi tot het ultieme keukengadget waardoor te zacht of te hard gekookte eieren tot het verleden behoren.

 

 

 

 

 

 

Het PiepEi meet de watertemperatuur en berekent de kerntemperatuur van het echte ei, ongeacht of er een of meerdere eieren worden gekookt. Hierdoor functioneert het PiepEi zelfs wanneer het water niet volledig kookt en is het om het even of de eieren in koud of kokend water de pan in gaan.

Diverse Designs mogelijk

Het Brutus kookt PiepEi heeft diverse uitvoeringen alle met een bijpassende melodie. Zo zijn er o.a. het Delfts blauwe piepeiHollands glorieLoveElvisRockHippie.

Kan het nog origineler?

Ja dat kan! Het piepei kan ontworpen worden met eigen logo, met design en zelfs met een eigen gekozen melodie. Vanaf een aantal van 100 stuks is een gepersonaliseerd Piepei mogelijk, er zijn veel opties verkrijgbaar.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van Piepeieren als relatiegeschenk? Vul dan het aanvraag formulier in en geef aan waar uw interesse naar uit gaat dan maken wij een passend aanbod voor u.

Met het BrutusKookt PiepEi geeft u altijd een origineel cadeau weg!

Belangrijk om te weten over het gepersonaliseerde Piepei?

U heeft 2 jaar garantie na aankoopdatum. De factuur dient te worden bewaard voor de garantie bepaling.
De PiepEieren worden geleverd per stuk met standaard inlay en in plastic box. Een gepersonaliseerde inlay is mogelijk tegen betaling. De prijzen staan aangegeven en worden meegeleverd in een prijsoverzicht.

Piepei offerte aanvraag

Hieronder kunt u uw offerte aanvraag plaatsen. Wij reageren binnen één werkdag.

 

* verplicht
Cookinglife | Reviews: 4/5 - 20.665 reviews