Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Rookmot

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Rookmot

Bereid op de lekkerste manier uw voedsel met het rookmot van Cookinglife! Of het nu om vlees, vis, gevogelte of groente gaat; u kunt het garen door middel van roken. Dit product is verkrijgbaar in verschillende smaken:

  • Eikenhout Mild/Pittig: Te gebruiken bij ieder soort voedsel
  • Elzenhout Zacht/Zoet: Uitstekend voor vis, varkensvlees en gevogelte
  • Ahornhout Zacht: Aan te raden bij kaas of groente
  • Pecanhout Mild/Zoet: Te gebruiken bij ieder soort voedsel
  • Mesquite Bitter: Aanbevolen om enkel te gebruiken als brandstof, niet als extra smaak
  • Bourbon Sterk/Zoet: Heerlijk in combinatie met rund- en varkensvlees, gevogelte en wild
  • Appel Zoet: Uitstekend voor gevogelte
  • Kers Mild/Zoet: Perfect voor varkens- en rundvlees en kip
  • Noot Divers: Te gebruiken bij ieder soort voedsel

Hiermee bepaalt u zelf welke smaak uw gerecht krijgt. Dit handige hulpmiddel is een uitstekende aanvulling van uw zomerse barbeque. Bekijk eenvoudig en snel online verschillende soorten rookmot en geniet optimaal van uw maaltijd!

Rookmot Eiken

Een enorm populaire smaak rookmot is eiken. Dit is een veelzijdige rookhout die uitermate geschikt is voor alle soorten voedsel, bijvoorbeeld vlees. Wij raden u aan om deze smaak te combineren met rundvlees. De smaak valt te definiëren als mild pittig zonder nasmaak. Heeft u vragen over de rookmot met eiken smaak of andere smaken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice!

Rookmot voor Vis

Naast houtsnippers voor vlees, gevogelte, groente en kaas is er ook rookmot voor vis. Op deze manier brengt u een heerlijke smaak aan uw vis en geeft het een gezonde kleur. De smaken die wij u aanraden voor vis zijn elzenhout en mesquite. Daarnaast kunt u eikenhout gebruiken in uw rookoven als rookmot voor vis. U kunt natuurlijk iedere soort uitproberen voor uw favoriete stukje vis!

Rookmot Kopen

Bij Cookinglife kunt u verschillende soorten rookmot kopen voor de scherpste prijzen. Hiermee geeft u smaak en kleur aan uw favoriete gerecht. Deze zuivere vorm van voedsel bereiden is erg populair in combinatie met barbecueën. Voor andere BBQ tools bent u bij ons ook aan het juiste adres! Bij ons heeft u de mogelijkheid om diverse bak & grill accessoires zoals rookmot te kopen.