Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Rosenthal Junto

Met de Junto collectie van Rosenthal kunt u dineren zonder grenzen. Het gloednieuwe servies van de collectie Junto zorgt voor een innovatie en speelse expressie op uw tafel. Een subtiele fusie van het porselein, luxueus keramiek en warm hout maken allerlei combinaties mogelijk voor elke keuken. Rosenthal heeft een passie voor kleine details en een handmatige look, met gedempte kleuren en organische vormen. Het speciaal ontwikkelde glazuur in kleur laat het karakteristieke diamant reliëf verschijnen in een spannend contrast van licht en donker, waardoor deze met de hand geglazuurde producten een uniek kleurverloop krijgen. 

Rosenthal Junto Servies

In 1918 is het Duitse bedrijf Bauhaus overgedragen aan architect Walter Gropius. Walter’s theoretische als praktische toegepaste programma was een samensmelting van plastische kunsten, ambachtelijke techniek en industrie. Bauhaus was zowel een kunstenaarsschool en een pedagogisch project. In 1945 vormde Gropius het TAC met een aantal jonge architecten. TAC staat voor The Architects Collaborative. Het TAC is gespecialiseerd in schoolgebouwen. Vele jaren na Gropius zijn overlijden, heeft TAC zijn unieke ontwerpen voor servies opgepakt. Rosenthal heeft nu een collectie genaamd studio-online, het servies van deze collectie is elegant en oogt erg chique. En daarnaast heeft Rosenthal ook elegante en chique wijnglazen van de collectie DiVino.

Indien u geïnteresseerd bent in de collectie Juno van het merk Rosenthal, kunt u alvast onderstaand contactformulier invullen. Hiermee ontvangt u een e-mail zodra wij bovenstaande collectie in ons assortiment hebben opgenomen. 

* verplicht