Productomschrijving Diamant Sabatier Vleesmes Riyouri 20 cm
Vlees snij je het makkelijkst met een mes met een dun en lang lemmet. Dit is het vleesmes voor in de keuken uit de Riyouri collectie van Diamant Sabatier voor het snijden van alle soorten vlees. Het 20 centimeter lange lemmet van dit mes is gemaakt van hooggelegeerd staal. Het heft is gemaakt van mat roestvrij staal en beschikt over een antislipstructuur. Ondanks deze stevige materialen is het spitse lemmet wel flexibel gebleven. In dit lemmet zitten diverse kuiltjes, zodat de etenswaren minder snel aan het mes blijven plakken. Wij raden aan het mes na gebruik met de hand te reinigen.
Diamant Sabatier staat bekend als een kwaliteitsmerk en is één van de meest gebruikte messenmerken in de horeca. Diamant Sabatier geeft door de strenge kwaliteitsnormen levenslange fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. Wil je meer informatie over het X45CrMoV15 staal dat Diamant Sabatier gebruikt? Op onze informatiepagina vind je een uitgebreide uitleg over de soorten messenstaal die wij bij Cookinglife aanbieden.
Wij raden aan je mes op te bergen in een messenblok of op te hangen aan een messenmagneet. Dit verlengt de levensduur en is veiliger. Het is namelijk niet alleen gevaarlijk om je mes los in je keukenlade te leggen, maar het beschadigt ook het snijvlak van het mes. De messen van Diamant Sabatier kunnen het best gereinigd worden met warm water en eventueel een beetje zeep. Wij raden aan het mes direct na reiniging af te drogen, anders kunnen er oxidatie plekjes ontstaan op het mes en dat is natuurlijk zonde.