Diamant Sabatier 2 Productreviews
Helaas is dit product momenteel niet op voorraad. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het product weer terug is? Vul hier jouw e-mailadres in.
Betaal snel & veilig met Apple Pay
Helaas is dit product momenteel niet op voorraad. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het product weer terug is? Vul hier jouw e-mailadres in.
Betaal snel & veilig met Apple Pay
Stevig mes voor moeiteloos verdelen van braadstukken, ham of gevogelte
Gemaakt van hooggelegeerd X45Crmov15 staal; hierdoor blijft het mes langer scherp
Zeer hygiënisch door naadloze afwerking
Perfecte handligging door heft met anti-slip structuur
Levenslange fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten
Vaatwasserbestendig, maar handwas wordt aangeraden
Specificaties | |
---|---|
Artikelnummer | 623 |
Merk | Diamant Sabatier |
Collectie | Riyouri |
Garantie | Fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten |
Materiaal | RVS |
Kleur | Zilver |
Toon alle 16 specificaties |
Algemeen | |
---|---|
EAN |
8711942354435 |
Type | Vleesmes |
Merk | Diamant Sabatier |
Collectie | Riyouri |
Garantie | Fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten |
Artikelnummer | 623 |
Afmetingen en gewicht | |
Totale lengte | 32 cm |
Lemmet lengte | 20 cm |
Gewicht | 300 gr |
Vormgeving en materiaal | |
Materiaal | RVS |
Kleur | Zilver |
Leveromvang | |
Stuks | 1 |
Specificaties | |
Geschikt voor | Vlees |
Slijpwijze | Europees |
Hardheid | 56-57 HRC |
Vlees snij je het makkelijkst met een mes met een dun en lang lemmet. Dit is het vleesmes voor in de keuken uit de Riyouri collectie van Diamant Sabatier voor het snijden van alle soorten vlees. Het 20 centimeter lange lemmet van dit mes is gemaakt van hooggelegeerd staal. Het heft is gemaakt van mat roestvrij staal en beschikt over een antislipstructuur. Ondanks deze stevige materialen is het spitse lemmet wel flexibel gebleven. In dit lemmet zitten diverse kuiltjes, zodat de etenswaren minder snel aan het mes blijven plakken. Wij raden aan het mes na gebruik met de hand te reinigen.
Diamant Sabatier staat bekend als een kwaliteitsmerk en is één van de meest gebruikte messenmerken in de horeca. Diamant Sabatier geeft door de strenge kwaliteitsnormen levenslange fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten. Wil je meer informatie over het X45CrMoV15 staal dat Diamant Sabatier gebruikt? Op onze informatiepagina vind je een uitgebreide uitleg over de soorten messenstaal die wij bij Cookinglife aanbieden.
Wij raden aan je mes op te bergen in een messenblok of op te hangen aan een messenmagneet. Dit verlengt de levensduur en is veiliger. Het is namelijk niet alleen gevaarlijk om je mes los in je keukenlade te leggen, maar het beschadigt ook het snijvlak van het mes. De messen van Diamant Sabatier kunnen het best gereinigd worden met warm water en eventueel een beetje zeep. Wij raden aan het mes direct na reiniging af te drogen, anders kunnen er oxidatie plekjes ontstaan op het mes en dat is natuurlijk zonde.
Diamant Sabatier heeft zich al decennia lang bewezen als een messenmerk waarmee de nieuwe sterrenchef's worden opgeleid. Wanneer je een chef vraagt naar het merk Diamant Sabatier is vaak het antwoord 'Dat was mijn aller eerste koksmes'. Diamant Sabatier is daar ontzettend trots op en zal daar altijd voor blijven strijden.
Diamant Sabatier heeft een ruim assortiment aan messen, maar ook messenblokken en -beschermers voegen zich toe. Alles is van hoogstaande kwaliteit en in een uitvoering wat je van een topmerk mag verwachten.
Lange scherpte
Mooi middel lengte mes om je brood en andere harde korsten goed mee te snijden. Nog steeds erg scherp ook al heb ik het mes al een tijdje.
Lekker licht mes
Krijgt waar voor je geld. Snijdt geweldig.
Lange scherpte
Mooi middel lengte mes om je brood en andere harde korsten goed mee te snijden. Nog steeds erg scherp ook al heb ik het mes al een tijdje.
Lekker licht mes
Krijgt waar voor je geld. Snijdt geweldig.
Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.
Heb jij zelf een vraag over dit product?
We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.
Stel je vraag