Tafelkaarsen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Tafelkaarsen

Onze tafelkaarsen zijn van het vooraanstaande merk Bolsius. Creëer een gezellige en warme sfeer bij uw maaltijden met de tafelkaarsen van Cookinglife. Wij bieden u stijlvolle gladde kaarsen en rustieke, robuuste kaarsen. De tafelkaarsen zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, passend bij ieder seizoen en elk interieur! Wij bieden u de tafelkaarsen in sets van 4, 10 en 24 stuks. Combineer uw tafelkaarsen met een stijlvolle kandelaar en kijk daarvoor bij onze kaarshouders.

Bolsius tafelkaarsen

Genieten van romantisch kaarslicht zonder dat u zich druk hoeft te maken over brandgedrag. Bolsius tafelkaarsen staan bekend om hun topkwaliteit. De pit (oftewel de lont) wordt zorgvuldig gevlochten, de zuivere grondstoffen worden speciaal geselecteerd. De Bolsius tafelkaarsen zijn kleur- en vormvast en rook- en roetarm. Cookinglife biedt u de beste service en een snelle levering!

Tafelkaarsen kopen

Wilt u uw tafelkaarsen combineren met een lekkere geurkaars? Neem eens een kijkje bij ons geurkaarsen assortiment, voor kaarsen met verschillende heerlijke geuren. Als u ervoor kiest om tafelkaarsen te kopen, kunt u goed terecht in onze webwinkel. Wij bieden u een optimale prijs- kwaliteitverhouding. Kijk voor creatieve ideeën met tafelkaarsen eens op onze Pinterest pagina en maak van uw oude wijnflessen de mooiste kandelaren!