Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Windlichten

10 producten

Windlichten

Maak het gezellig in de tuin of op je balkon met onze collectie windlichten. Windlichten zijn een grotere en stijlvolle variant van de theelicht, deze waaien niet uit. Windlichten geven net dat extra beetje sfeer aan je tuin, balkon of woonkamer. Ga je voor urban, romantisch of modern? Hout, metaal of glas geven stuk voor stuk een andere uitstraling en gevoel. Windlichten zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Windlichten Glas

Windlichten zijn er in allerlei formaten, kleuren en materialen. Ga je voor een stoerdere look met metaal en glas? Zet je ze op tafel, op de grond, één grote of meerdere bij elkaar? Creëer een speels effect met verschillende groottes! Glazen windlichten zijn niet alleen geschikt om kaarsen in te doen, ook zijn planten erg leuk in glazen windlichten. De windlichten zijn voorzien van een handvat, zodat je deze leuk kan ophangen en makkelijk kan verplaatsen van binnen naar buiten, of andersom.

Grote Windlichten 

Zodra de zon ondergaat en het donkerder wordt, moeten de kaarsen worden aangestoken. En niet één kaars, geen twee maar het liefst zo veel mogelijk. Zo creëer je snel een gezellige en warme sfeer. In de grote windlichten kan je makkelijk meer dan één kaars kwijt. Speel met verschillende hoogtes en verschillende kleuren.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews