×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Theelichten

35 producten

Theelichten

Wat is samen thee drinken zonder een gezellig theelichtje? De theelichten van Bolsius hebben een mooie, rustige vlam en een betrouwbare brandtijd. Zo zijn er theelichten met 4, 6, 8 en 10 branduren, allemaal duidelijk aangegeven met een kleur op de verpakking. De theelichten zijn verkrijgbaar in een handige zak of doos, die u makkelijk kunt opbergen.

Bestel uw theelichten bij Cookinglife, wij hebben een groot assortiment in eigen voorraad!

Bolsius theelichten

Kies voor topkwaliteit met Bolsius theelichten. De pit (ook wel de lont genoemd) van het lichtje wordt nauwkeurig gevlochten, de pure grondstoffen worden speciaal uitgezocht. De Bolsius theelichten zijn kleur- en vormvast en bovendien rook- en roetarm. Kleed uw theelichten aan met een bijzondere theelichthouder. De theelichthouders vindt u bij de kaarshouders.

Theelichten 100 stuks

U bent altijd voorzien van gezellige warmte met een zak theelichten van 100 stuks. Houd uw thee daarnaast lekker warm met de verschillende theelichthouders van Cookinglife. Deze vindt u in ons theepot assortiment. Wilt u uw huis naast gezellige warmte ook vullen met een lekkere geur? Kijk dan eens bij onze geurlichten, voor een groot assortiment aan verschillende kleuren, geuren en lichten.

Theelichten kopen

Cookinglife biedt u de theelichten in het normale formaat van 38 mm, en Maxi-lichten van 60 mm groot. Wilt u graag theelichten kopen? Cookinglife staat voor de beste service en een snelle levering. Voor creatieve ideeën kunt u terecht op onze Pinterest pagina. Maak bijvoorbeeld een natuurlijke kaars met een stukje boomstam.

Terug naar boven