×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

Villeroy & Boch

Adviesprijs 17,90 14,90

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 17,90 14,90

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Beker For Me

Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

17,90 14,90

Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

Afmetingen

Villeroy & Boch Beker For Me

☗ 524 gr

↕︎ 10.3 cm

↕︎ 370 ml

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27373
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 14 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Inhoud 370 ml
Gewicht 524 gr
Hoogte 10.3 cm
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Productinformatie
Artikelnummer CL.27373
Land herkomst Duitsland
Overige
Gelegenheid Servies
Servies Bekers
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

Villeroy & Boch Bekers For Me

Deze Villeroy & Boch Bekers For Me worden geleverd in een sett van twee. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Zijn deze Villeroy & Boch Bekers For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere mokken en bekers. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Bekers For Me 37 cl - 2 Stuks

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook