×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 14,90 12,92

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.

Nog slechts 3 op voorraad.

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 14,90 12,92

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.

Nog slechts 3 op voorraad.

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Diep Bord For Me

Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

14,90 12,92

Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

Afmetingen

Villeroy & Boch Diep Bord For Me

⌀ 25 cm

☗ 518 gr

↕︎ 4.5 cm

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27378
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 14 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Diameter 25 cm
Gewicht 518 gr
Hoogte 4.5 cm
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Warmte bestendig tot 180 °C
Productinformatie
Artikelnummer CL.27378
Overige
Gelegenheid Servies
Servies Diepe borden
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

Villeroy & Boch Diep Bord For Me

Dit Villeroy & Boch Diep Bord For Me is geschikt voor het eten van pasta's of soepen doordat het bord diep is en een opstaande rand heeft. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Diep Bord For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere ronde borden. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Diep Bord For Me Ø 25 cm

Wat is de diepte van dit bord? ~ Manon

De hoogte van dit bord is 4.5 cm!

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook