Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

Villeroy & Boch

9,90

4 - 6 werkdagen

Betaal snel & veilig met Apple Pay

9,90

4 - 6 werkdagen

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Villeroy & Boch Espressokop For Me

Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

9,90

Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Wordt zonder schotel geleverd; deze is los bij te bestellen

Kenmerken Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Specificaties
Artikelnummer CL.27356
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Porselein
Kleur Wit
Toon alle 11 specificaties
Algemeen
Type Espressokopje
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.27356
Afmetingen en gewicht
Hoogte 5.5 cm
Gewicht 95 gr
Inhoud 100 ml
Vormgeving en materiaal
Materiaal Porselein
Materiaalnaam Premium Porselein
Kleur Wit
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me

Deze Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me is geschikt voor een kopje espresso. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere espressokoppen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Espresso Kopje For Me 10 cl

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook