Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 14,90 12,92

4 - 6 werkdagen

Relatie & Kerstgeschenken

Meer dan 16 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 14,90 12,92

4 - 6 werkdagen

Relatie & Kerstgeschenken

Meer dan 16 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Kom For Me

Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

14,90 12,92

Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.54693
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 11 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Diameter 15 cm
Inhoud 75 cl
Hoogte 8 cm
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Ovenbestendig Ja, tot 180 °C
Productinformatie
Artikelnummer CL.54693

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

Villeroy & Boch Kom For Me

Deze Villeroy & Boch Kom For Me wordt per 2 stuks geleverd. Dit zijn French-bol kommen en zijn geschikt voor soepen of ontbijt. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Kom For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere kommen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Kom For Me Ø 15 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heeft u een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.
Stel uw vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook