Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

Villeroy & Boch

Adviesprijs 21,90 18,90

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

B2B & Horeca

Meer dan 14 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 21,90 18,90

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

B2B & Horeca

Meer dan 14 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Kom For Me

Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

21,90 18,90

Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Specificaties
Artikelnummer CL.27374
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Porselein
Kleur Wit
Toon alle 14 specificaties
Algemeen
Type Kom
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.27374
Afmetingen en gewicht
Lengte 15 cm
Breedte 12.5 cm
Hoogte 8 cm
Gewicht 770 gr
Vormgeving en materiaal
Materiaal Porselein
Materiaalnaam fabrikant Premium Porselein
Kleur Wit
Leveromvang
Stuks 2
Aantal personen 2
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

Villeroy & Boch Kom For Me

Deze Villeroy & Boch Kom For Me wordt per 2 stuks geleverd. Dit zijn French-bol kommen en zijn geschikt voor soepen of ontbijt. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Kom For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere kommen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Kommen For Me Ø 15 cm - 2 Stuks

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook