Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

Villeroy & Boch

Adviesprijs 169,00 139,00

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Adviesprijs 169,00 139,00

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Villeroy & Boch Startset For Me 16-Delig

Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

169,00 139,00

Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Oven Oven
Specificaties
Artikelnummer CL.27346
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Porselein
Kleur Wit
Toon alle 12 specificaties
Algemeen
Type Serviesset
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.27346
Afmetingen en gewicht
Gewicht 6.268 KG
Vormgeving en materiaal
Materiaal Porselein
Materiaalnaam Premium Porselein
Kleur Wit
Leveromvang
Stuks 16
Aantal personen 4
Specificaties
Warmtebestendig tot 180 °C
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

Villeroy & Boch Serviesset For Me

Deze Villeroy & Boch Serviesset For Me bestaat uit de meest gangbare producten uit deze serie. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Deze 16-delige serviesset bestaat uit:

  • 4x beker met oor
  • 4x dinerbord 27cm
  • 4x ontbijtbord 21.5cm
  • 4x French bowl 15 x 12.5 cm

Is deze Villeroy & Boch Serviesset For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere serviessets. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Serviesset For Me 16-Delig

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook