Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Viva Scandinavia

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

58 producten:

Viva Scandinavia

Wanneer je houdt van Scandinavisch design in zijn puurste vorm, dan kun je niet om Viva Scandinavia heen. Dit Deense merk heeft een liefde voor design dat is gebaseerd op eenvoud en functionaliteit. De producten van Viva Scandinavia maken het dagelijkse leven makkelijker en mooier! Vasthoudend aan Noors design principe wordt er gebruikt gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen. Denk hierbij aan glas, kurk, silicone en porselein. Het resultaat: elegante producten voor de koffie en thee liefhebbers!

Viva Scandinavia papercup

Vergis je niet, de Viva Scandinavia papercup collectie is niet gemaakt om weg te gooien. De verschillende kopjes lijken op wegwerpbekers, maar ze zijn gemaakt van porselein! Een prachtig natuurlijk materiaal dat een lage impact heeft op het milieu. De thee en koffiekopjes gaan jaren en jaren mee. Met een Viva Scandinavia papercup haal je het krachtige design van een papieren beker in huis zonder de verspilling ervan. Je bent dus een stuk milieuvriendelijker bezig!

Viva Scandinavia thee

Bij Viva Scandinavia geloven ze in de kracht van thee om het leven van vrienden en familie te verbeteren. Het is ook hun missie om de wereld te inspireren, laten relaxen en de perfecte thee ervaring te bieden. Steeds weer opnieuw. Theedrinken is al jarenlang een traditie. Daarbij maakt een kop thee alles beter. Om deze reden heeft Viva Scandinavia een grote collectie thee artikelen uitgebracht. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het ontwikkeld. Ervaar zelf hoe leuk het is om hiermee thee te drinken!

Voor wie is Viva Scandinavia?

Iedereen die van koffie en thee houdt verdient Viva Scandinavia! Naast thee, is koffie de meest geliefde drank bij Viva Scandinavia. Koffie drinken houdt je scherp en gefocust en brengt, net als thee, mensen samen. Er gaat niets boven een goede kop koffie in een mooi kopje! En dat is precies de reden dat je bij Cookinglife naast de grote collectie thee artikelen, ook een flink aanbod vindt van Viva Scandinavia met koffie gerelateerde producten.

Waar kun je Viva Scandinavia kopen?

Je koopt jouw nieuwe Viva Scandinavia artikelen eenvoudig online bij Cookinglife! Wij hebben een ruim aanbod, maar leveren bovendien zeer snel. Dat betekent dat jij niet lang hoeft te wachten om je eerstvolgende bakkie te drinken uit een mooi vormgegeven kopje. Begin maar vast met theeblaadjes plukken of de koffiebonen te branden… Wil je kennismaken met de theepotten, koffie en thee servies en overige artikelen van meer merken? Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews