Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Westmark

298 producten

Westmark

Het merk Westmark is in 1923 opgericht in Herscheid (Duitsland). In eerste instantie fabriceerde Westmark alleen aluminium kookgerei en bestek. In 2002 is Westmark gefuseerd met Famos, een bedrijf dat in 1956 is opgericht en zich bezig hield met het maken van keukenartikelen van kunststof en metaal.

Westmark en Famos

Het samengaan van Famos en Westmark (onder de naam Westmark), heeft ervoor gezorgd dat beide bedrijven hun krachten gebundeld hebben. Westmark biedt nu een breed assortiment aan keukengerei. Het productaanbod is zeer uiteenlopend en staan voor degelijkheid. Zo biedt Westmark handige snijders en schillers aan om uw groente en/of fruit in een handomdraai klaar te maken. Ook de vleesmolens en hamburgerpersen zijn bekende en geliefde producten. 

Kwaliteit Van Westmark

De producten worden geproduceerd in Duitsland. Westmark kenmerkt zich door de degelijkheid en kwaliteit van haar producten. Niet voor niets geeft Westmark op bijna al haar producten 5 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie geldt ook voor producten die niet in Duitsland zijn gekocht. Hiermee biedt Westmark een goede service en willen zij laten zien dat hun producten degeljik zijn en lang meegaan. Door de lage prijzen zijn de producten geschikt voor iedere keuken en kunt u deze handige keukenhulpjes ook als cadeau weggeven! Bekjik hiervoor eens onze Westmark Top 10

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews