Wokpan & Wokarang

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

BK Pannen | Zo werken de wokarang pannen

Bekijk de video

Wokpan & Wokarang

Ben jij op zoek naar een handige, professionele of gewoon leuke wokpan? Dan ben je hier op het juiste adres! De wokpannen en wokarang van Cookinglife zijn gemaakt van alleen de beste kwaliteit! Een wok is een halfronde holle pan die je kan gebruiken om groenten, vlees en vis mee te bakken op een hoge temperatuur. Door de hoge temperatuur wordt het eten sneller klaar. De hoge rand is erg handig om het eten mee om te scheppen.

Wokpannen

Er zijn verschillende soorten wokpannen. Je hebt bijvoorbeeld wokpannen met een handvat eraan. Deze wokpannen bieden meer veiligheid en stevigheid. Een ander soort wokpan is de steelwok. De steelwok biedt net zoals de wokpannen met de handvaten meer veiligheid en stevigheid. Zo'n greep maakt het bakken, braden en wokken ook veel makkelijker! 

Wokarang

Een wokarang is toch wat anders dan een wokpan. Het grootste verschil tussen deze twee is dat de wokarang het omgooien en omhusselen van het eten makkelijker maakt. Dit kom door de ovale opstaande rand. Deze rand is wat boller dan de normale wokpan die je waarschijnlijk gewend bent. 

Wokpan Kopen

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een wokpan of een wokarang? Oriënteer dan je aankoop bij Cookinglife! Ben je specifiek op zoek naar een BK Wokpan? Neem dan eens een kijkje bij onze gehele BK Wokpan collectie! Ben je in het speciaal op zoek naar een Le Creuset Wokpan? Kijk dan eens even mij ons complete Le Creuset Wokpan assortiment!