Dit gerechtje is een topper voor de feestdagen, maar ook daarbuiten erg lekker. Je hoeft niets te bakken of in de oven te stoppen en je kunt alles ‘s ochtends of ‘s middags al klaar maken. Ideaal toch?
Recept
Lekker als voorgerecht of amuse!
Gang | Voorgerecht, tussendoortje |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | Voor 4 personen |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Het mooie is dat het ook nog een heel gezond gerechtje is. Het is glutenvrij en je kunt eventueel de griekse yoghurt vervangen door lactosevrije of plantaardige yoghurt. De groene appel geeft de vulling een lekkere bite en maakt de combi met avocado heerlijk fris.
Heb je er geen trek in om op de avond zelf nog in de keuken te staan? Maak dan ‘s middags vast deze heerlijke zalmbonbons klaar, zodat je ‘s avonds lekker aan tafel kunt zitten. Om het hele plaatje compleet te maken kun je de bonbons op een serveersteen leggen.