Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection Placemats

Nieuwste producten:

94 producten:

ASA Selection Placemats

Placemats zijn de perfecte manier om uw gedekte tafel op te fleuren. De ASA placemats met lederlook zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Dankzij al deze mogelijkheden zit er vast een exemplaar tussen die bij uw serviesgoed past! Met behulp van de ASA placemats zorgt u ervoor dat uw tafel beschermd wordt tegen warme borden en beschadigingen. Bekijk direct diverse ASA placemats met lederlook in het uitgebreide assortiment van Cookinglife!

ASA placemats 

Een placemat is de ultieme manier om uw tafel netjes te houden. De ASA placemats lederlook rechthoek zijn een stijlvolle oplossing om het beschadigen van uw tafel tegen te gaan. Daarnaast is de ASA placemat een belangrijke aanvulling op uw interieur! Met verschillende kleuren is er altijd een placemat die bij uw interieur past. Naast de ASA-collectie bieden wij ook kunststof placemats aan. De ASA placemats lederlook rechthoek vindt u in het uitgebreide assortiment van Cookinglife!

ASA placemats lederlook 

Cookinglife biedt u het volgende: de ASA placemats lederlook. Bestellen met snelle levering is mogelijk bij Cookinglife! Dit populaire product is een stijlvolle upgrade van uw interieur. De stevige placemats zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De collectie is erg kleurrijk, waardoor er voor ieder interieur een passend placemat is. U vindt bij ons niet alleen een stijlvolle ASA-collectie, maar ook andere hoogwaardige placemats. U kan de ASA placemats lederlook bestellen via onze website of kopen in onze sfeervolle Cookinglife winkel in de binnenstad van Groningen!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews