Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

ASA Selection

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

481 producten:

ASA Selection

ASA Selection is 30 jaar geleden opgericht in Duitsland en is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de design industrie. Het assortiment van ASA Selection wordt gekenmerkt door hun moderne en strakke design in servies en woon accessoires. De collecties worden met volle passie gemaakt. Elk ASA Selection exemplaar wordt door gepassioneerde professional met de hand geproduceerd.

ASA Selection placemat

ASA Selection placemat is een collectie dat bestaat uit praktische en kleurrijke placemats. Door het grote assortiment is er voldoende keuze om bij het servies een bijpassende placement te vinden. De placemats zijn gemaakt van een duurzaam en stevige kunststof. Bent u geïnteresseerd in de kleurige placemats? Bekijk dan de volledige collectie van ASA Selection placemats.

ASA Servies

ASA Selection is groot geworden door de vazen en kleine serviezen. Het meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt is Fine Bone China of aardewerk. Cookinglife biedt het ASA selection servies variërend tussen klassieke witte servies en kleurrijke mokken. Bent u op zoek naar moderne serviesstukken. Bekijk dan het servies op ASA Selection espresso kopASA Selection Cappuccino mok of ASA Servies

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews