Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bamix Onderdelen

24 producten

Bamix Onderdelen

Dankzij de diverse Bamix onderdelen is de Bamix staafmixer ook als keukenmachine te gebruiken. Verschillende bereidingen worden een fluitje van een cent. Zelf tapenade maken of een heerlijke smoothie, bijna alles kan in deze kleine krachtpatser. Zelfs ijs kan gecrusht worden! Alles doe je zonder geknoei of gespetter. Het allergrootste voordeel van de Bamix onderdelen is dat de nieuwe onderdelen passen op een oude Bamix staafmixer en vice versa!

Bamix staafmixer onderdelen

Wist je dat de Bamix staafmixer onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen? Ideaal! De aandrijfas is hier echter een uitzondering op. Het apparaat is in een handomdraai weer schoon, gewoon onder de kraan. Bamix is trouwens een samenstelling van de Franse woorden “battre et mixer”. De Bamix staafmixer onderdelen brengen het kloppen en mengen naar een heel nieuw niveau.

Bamix onderdelen kopen

Het is mogelijk om losse Bamix onderdelen te kopen bij Cookinglife. Daarnaast hebben wij verschillende sets met een Bamix staafmixer en extra onderdelen. Bekijk ons ruime aanbod en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Hakken, malen en mengen. Een Bamix is niet zomaar een staafmixer. En als je Bamix onderdelen erbij gaat kopen, maak je het jezelf nog makkelijker in de keuken!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews