×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bamix

15 producten

Bamix

Al sinds 1954 maakt Bamix het bereiden van eten een stuk makkelijker. Dit Zwitserse bedrijf is de bedenker van de staafmixer. De uitvinder wilde een klein keukenapparaat ontwikkelen dat alle andere omvangrijke keukenmachines overbodig zou maken. Zijn plan slaagde en een multifunctionele keukenapparaat was geboren. Het kon zowel hakken, malen als mengen en kreeg de naam: Bamix. Dit is een samenstelling is van “bat et mixe” (slaan en mixen). Deze werd al snel wereldwijd bekend en vanaf de jaren ‘50 ook in Amsterdam verkocht als Bamix ‘staafmixer.

Bamix Staafmixer

Op het eerste oog lijkt de Bamix staafmixer een gewone staafmixer, maar niets is minder waar. Verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat je de staafmixer kan omtoveren in een volledige keukenmachine. Fruit, groente, soep, tapenade of zelfgemaakte dagcrème. Bijna alles kan in deze kleine krachtpatser! Zelfs ijs kan gecrusht worden. Kortom: dit apparaat is onmisbaar in de keuken. 

Deze keukenhulp is van goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Doordat de staafmixer waterafstotend is hoef je hem alleen maar even af te spoelen onder de warme kraan. Het bedrijf heeft zelf de motor van de Bamix staafmixer ontwikkeld. Deze is zeer krachtig en door zijn directe aandrijving ook nog eens stil en energiezuinig. Bamix wil dat je een leven lang plezier hebt van hun staafmixer. Hierdoor bieden ze een levenslange motorgarantie aan. Bamix staafmixers zijn er in verschillende kleuren. Hierdoor kun je eentje kiezen die bij jouw keuken interieur past.

Terug naar boven