BK

BK

  • Een begrip in de Nederlandse keuken
  • Duurzaam koken in stijl
  • Gemakkelijk en veilig koken

Populaire producten

BK keukengerei

Bent u een keukenprins(es) of juist van plan om dit te worden? Haal dan het beste uit uzelf met het hoge kwaliteit BK keukengerei van Cookinglife. U vindt in deze collectie alles van tangen en spatels tot weegschalen en natuurlijk ook pannen. BK beroept zich op meer dan 150 jaar traditie, sinds Hendrik Berk uit Kampen in 1851 zowel particulieren als bedrijven voorzag van melkbussen, potten, pannen en kookgerei. Na veertig jaar wist hij op zijn pannen een emaille laag aan te brengen om zo de basis te leggen voor het nog steeds alom bekende BK keukengerei!

BK keukengerei set

U kunt de verschillende onderdelen uit de BK Easy Tools serie los bestellen bij Cookinglife. Maar bent u niet liever voordeliger uit? Dan kunt u een 8-delige BK keukengerei set van deze serie online bij ons bestellen! Deze set bestaat uit onder andere een spatel, een garde, een tang voor het aanpakken van warme etenswaren en meerdere opscheplepels. Alle onderdelen van de BK keukengerei set zijn zwart aan de gebruikskant maar hebben een metalen handvat. Hiermee straalt de set een volledige eenheid uit.

BK keukengerei kopen

Wilt u ons handige en kwalitatief hoogstaande BK keukengerei kopen? Dan kunt u dit eenvoudig en snel online bestellen bij Cookinglife! Maak uw hele keukenvoorraad compleet met bestek, pannen en ander BK keukengerei. Ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van dit traditierijke merk en profiteer van ons ruime assortiment. Zodra u uw keuze heeft gemaakt zorgen wij ervoor dat u het BK keukengerei zo snel mogelijk ontvangt zodat u er direct mee aan de slag kunt!