Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blomus schaal

Nieuwste producten:

13 producten:

Blomus schaal

Voor het presenteren van pastasalades, rijstgerechten, groenten of fruit is er de Blomus schaal. Ben je op zoek naar een fruitmand of een drager voor verse producten of noten? De Blomus schaal onderscheidt zich snel door de slimme combinatie van grootte en kleur. Hierdoor kan er veel worden bewaard of opgediend met de schaal zonder dat het een al te druk beeld oplevert. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod schalen en bestel eenvoudig online bij Cookinglife!

Blomus fruitschaal

Als je een mooie plek voor jouw groente en fruit zoekt, heeft Cookinglife de Blomus fruitschaal beschikbaar van metaal. Het ontwerp heeft een zilverkleurige uitvoering en is geschikt voor het bewaren van groenten, fruit en dergelijke. Cookinglife biedt de Blomus fruitschaal in verschillende formaten en vormen aan, waarbij de terugkerende factor in het ontwerp de dikke metalen lijnen zijn. Die verwijzen naar een tijd waarin zulke manden of schalen nog gevlochten werden. De Blomus fruitschaal zorgt ervoor dat jouw fruit er extra appetijtelijk uitziet. Je vindt bij ons ook andere accessoires voor op tafel, zoals de stijlvolle Blomus broodmand.

Blomus schaal Ono

Een diner wordt nog specialer met de Blomus schaal Ono. Het gietijzeren materiaal van de schaal maakt deze zeer indrukwekkend om jouw gerechten of hapjes mee te presenteren! De vier formaten samen werken perfect als bordenset of eetschalen. Het donker gekleurde ontwerp van de Blomus schaal Ono contrasteert prettig met de kleuren van het eten. Zo zijn de schalen geschikt voor restaurants maar ook voor thuis in de woonkamer of keuken! Voor meer aardewerk servies kun je ook eens kijken bij de schalen en kopjes van Blomus Mio. We zorgen voor een veilige verzending van uw bestelling!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews