Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blomus Pilare

Nieuwste producten:

42 producten:

Blomus Pilare

Breid je keuken uit met de Blomus Pilare, het handgemaakte servies van keramiek waarvan je versteld zult staan. Eten en drinken wordt aangenamer en sfeervoller door de fijne kleuren en ontwerpen uit de reeks. De binnenzijde van het Blomus Pilare servies is geglazuurd en de buitenkant heeft een gladde gematteerde look. Bestel bij Cookinglife diverse schaaltjes, dessertborden, bekers, espressokopjes, schoteltjes en schenkkannen. Met de zachte en variërende kleuren van de reeks lijkt ieder diner een feestmaal!

Blomus Pilare servies

Drinken, soepen en broodjes bij de koffie krijgen een mooie plek op tafel dankzij het Blomus Pilare servies! Voor vers gebakken broodjes tijdens het ontbijt vind je bij ons ook stijlvolle Blomus broodmanden. De meeste onderdelen van het aangeboden servies zijn gemakkelijk te stapelen en op te bergen! Het karakteristieke Blomus Pilare servies is afkomstig uit Duitsland waar Blomus is opgericht. Plaats voordelig een bestelling bij Cookinglife en verrijk je keuken met agave groene schalen of kopjes in de kleur moonbeam.

Blomus Pilare schaal

Voor jouw salades en gerechten als couscous is er de Blomus Pilare schaal. Met een diepte van bijna tien centimeter is er ook genoeg ruimte voor fruit en dergelijke producten. Ben je op zoek naar een fruitmand? Die is ook verkrijgbaar bij Cookinglife - kijk maar eens in de categorie Blomus schalen. De Blomus Pilare schaal onderscheidt zich van andere schalen door de slimme combinatie van grootte en kleur waardoor er veel kan worden opgediend zonder dat het snel een druk beeld oplevert. Ben jij geïnteresseerd in nog meer servies? Dan is het altijd mogelijk verder te zoeken op de website van Cookinglife waar je ook meteen je bestellingen kunt plaatsen!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews