Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius Dinerkaarsen

Nieuwste producten:

60 producten:

Bolsius Dinerkaarsen

Een etentje wordt nog romantischer en gezelliger met de Bolsius dinerkaarsen. De kaarsen staan op elke tafel goed. Met een Bolsius kaars heeft u een kaars van kwaliteit. De kaarsen geven een mooie vlam en hebben lange branduren. Wilt u uw grote liefde veroveren met een romantisch diner? Zet dan een paar Bolsius dinerkaarsen op tafel en de vonk zal tussen jullie overspringen. 

Bolsius rustieke tafelkaarsen

Een landelijke sfeer creëert u met Bolsius rustieke tafelkaarsen. De kaarsen zijn tijdens de productie speciaal behandeld waardoor ze een robuuste en ruwe onbewerkte uitstraling hebben. Daarnaast zijn ze eenvoudig van vorm. Gaat u toevallig fonduen of heeft u een leuke high tea met een etagère? Dan wordt de tafel nog leuker en gezelliger met de Bolsius tafelkaarsen. Want dineren met sfeerlicht is veel leuker dan met elektrisch licht. Creëer een gezellige en romantische sfeer met de Bolsius rustieke tafelkaarsen van Cookinglife.

Bolsius Gotische Kaarsen

Als u stijl en sfeer tegelijk in huis wilt kunt u de Bolsius gotische kaarsen proberen. De kaarsen hebben een aparte vorm, maar daardoor zijn ze zeker niet minder mooi. De vorm is hetzelfde als de dinerkaarsen, alleen de kleuren zijn anders. Bolsius heeft altijd kwaliteitskaarsen, dus ook bij de Bolsius gotische kaarsen hoeft u niet bang te zijn dat de kaarsen over slechte kwaliteit beschikken. De kwaliteit ziet u terug in de branduren, die zijn meer dan 7 uur! De gotische kaarsen zijn ook leuk om te combineren met de Bolsius tafelkaarsen en ze zijn leuk om te plaatsen is een Bolsius glazen kandelaar. Haal sfeer en stijl in huis met de Bolsius gotische kaarsen.

Bolsius dinerkaarsen kopen

Wilt u graag de Bolsius dinerkaarsen kopen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Cookinglife! Wij leveren snel en hebben ook nog eens vele gemakkelijke en veilige betaalmogelijkheden. Met kaarslicht is de sfeer gezelliger dan met elektrisch licht. Creëer zelf een romantisch maar ook een gezellige sfeer met ons ruime Bolsius aanbod. Ons aanbod is een van de grootste in de Benelux! U kunt eenvoudig en snel Bolsius dinerkaarsen kopen bij Cookinglife.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews