Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Broodmes

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Broodmes

Een broodmes behoort tot de basis van iedere keukenlade. Een broodmes is een lang, gekarteld mes dat gebruikt kan worden voor het snijden van alle soorten brood. Door de kartels snijdt het mes eenvoudig door hard of zacht brood heen zonder dat je veel druk moet uitoefenen. Wist je dat een broodmes ook gebruikt kan worden voor het snijden van taart, cake, en harde groentes en fruit? Het snijden van brood is het makkelijkst in combinatie met een houten snijplank. Ook deze kun je bestellen bij Cookinglife!

Broodmes slijpen

Het slijpen van een broodmes wordt vaak als lastig ervaren. Een broodmes slijpen vergt namelijk een andere aanpak dan een normaal keukenmes. De beste methode om je broodmes te slijpen is met een keramische slijpstaaf. Hiermee kun je elke kartel appart slijpen en hou je je broodmes het scherpst. Een broodmes slijpen is nog nooit zo makkelijk geweest op deze manier!

Brood bakken

Ben jij ook zo'n fan van zelf brood bakken maar heb je geen geschikte broodmes om jouw heerlijke brood mee te snijden? Dan ben je bij Cookinglife op het juiste adres! Zelf brood bakken is iets wat we steeds vaker doen. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens super lekker! 

Keukenmes kopen?

Benieuwd naar het gehele aanbod aan keukenmessen? Neem eens een kijkje! Op zoek naar een messenset? Ook die biedt Cookinglife in verschillende soorten en maten.