Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Broodmessen

Nieuwste producten:

39 producten:

Broodmessen

Een broodmes behoort tot de basis van iedere keukenlade. Een broodmes is een lang, gekarteld mes dat gebruikt kan worden voor het snijden van alle soorten brood. Door de kartels snijdt het mes eenvoudig door hard of zacht brood heen zonder dat je veel druk moet uitoefenen. Wist je dat een broodmes ook gebruikt kan worden voor het snijden van taart, cake, en harde groentes en fruit? Het snijden van brood is het makkelijkst in combinatie met een houten snijplank. Ook deze kun je bestellen bij Cookinglife!

Broodmes slijpen

Het slijpen van een broodmes wordt vaak als lastig ervaren. Een broodmes slijpen vergt namelijk een andere aanpak dan een normaal keukenmes. De beste methode om je broodmes te slijpen is met een keramische slijpstaaf. Hiermee kun je elke kartel appart slijpen en hou je je broodmes het scherpst. Een broodmes slijpen is nog nooit zo makkelijk geweest op deze manier!

Laguiole broodmes

In een handomdraai brood snijden? Dat doe je met een Laguiole broodmes. Wij hebben meerdere messen van dit merk in het assortiment. Laguiole Style de Vie staat voor betaalbare luxe en daar is dit mes het bewijs van. De broodmessen van Laguiole worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. Ideaal om te geven óf te krijgen! Voor een Laguiole broodmes of andere producten om jouw keuken compleet te maken ga je naar Cookinglife!

Global broodmes

Het merk Global is Japans en valt op omdat de messen unieke designs hebben en ook super scherp zijn! Met zijn lichte gewicht en hardheid tussen 56-58 HRC, waardoor hij lang scherp blijft, is een Global broodmes de perfecte partner in de keuken! Ook heeft hij een handgreep met anti-slip en is hierdoor zeer veilig in gebruik. Of je nu voor een Global broodmes of een keukenmes kiest, voor alle messen geldt dat het messenonderhoud van belang is omdat ze anders snel bot worden.

Broodmes kopen

Ben je van plan om een broodmes te kopen omdat jij je zelfgebakken brood goed wilt snijden? Dan ben je bij Cookinglife aan het juiste adres! Naast een breed assortiment broodmessen, bieden wij namelijk ook veel bakbenodigdheden. Dankzij het gebruik van een broodmes kun je zelf bepalen of je dunnere of dikkere plakken brood snijdt. Maak jouw keuken compleet door een broodmes te kopen bij Cookinglife! Wist jij overigens dat wij hét adres zijn voor alles wat met keukenmessen te maken heeft? Zo kun je bij ons ook een santokumes bestellen. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews