Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Cosy & Trendy Quintana

77 producten

Cosy & Trendy Quintana

Zet gemakkelijk meer kleur op tafel met de prachtige Quintana collectie van Cosy & Trendy. Deze collectie onderscheidt zich met de eenvoudige vormen en prachtige kleurencombinaties. Het kleurenverloop maakt indruk en fleurt je tafel op! 

De gekleurde binnenkant wordt gecombineerd met boorden met een verloop van intense amber- en blauwtinten. Het servies komt het best tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met de andere kleurvariaties. Neem een kijkje in de prachtige collectie!

Quitana Blue

Zet gemakkelijk meer kleur op tafel met de prachtige Quintana Blue collectie van Cosy & Trendy. Deze collectie onderscheidt zich met de eenvoudige vormen en verticale boorden. De prachtige kleuren met verloop maken pas echt indruk. Het prachtige blauw van de binnenkant wordt gecombineerd met boorden met een verloop van intense amber- en blauwtinten. Het servies komt het best tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met de andere kleurvariaties. Neem een kijkje bij de Quintana Amber en Quintana Green collecties! De collecties zijn gemaakt uit porselein, dit maakt de producten stevig en vaatwasserbestendig.

Quintana Amber

Meer kleur op tafel? Dek uw tafel met de prachtige Quintana Amber collectie van Cosy & Trendy. Deze collectie met eenvoudige vormen en verticale boorden valt op! De prachtige kleuren met verloop maken pas echt indruk. Het prachtige amber van de binnenkant wordt gecombineerd met boorden met een verloop van intense amber- en blauwtinten. Het servies komt het best tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met de andere kleurvariaties. Neem een kijkje bij de Quintana Blue en Quintana Green collecties! De collecties zijn gemaakt uit porselein, dit maakt de producten stevig en vaatwasserbestendig.

Quitana Green

Zet meer kleur op tafel met de prachtige Quintana Green collectie van Cosy & Trendy. Deze collectie heeft eenvoudige vormen en verticale boorden. De prachtige kleuren met verloop maken pas echt indruk. Het prachtige groen van de binnenkant wordt gecombineerd met boorden met een verloop van intense amber- en blauwtinten. Het servies komt het best tot zijn recht wanneer het gecombineerd wordt met de andere kleurvariaties. Neem een kijkje bij de Quintana Amber en Quintana Blue collecties! De collecties zijn gemaakt uit porselein, dit maakt de producten stevig en vaatwasserbestendig.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews