Onlangs wilde ik wat lekkers voor bij de koffie maken en zocht ik naar een mooie combinatie van smaken. Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ik deze glutenvrije dadeltaart met pecannoten tegenkwam.
Recept
Een heerlijke combinatie van smaken!
Gang | Tussendoortje, nagerecht |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Oventijd bodem | 15 min |
Totaal | 30 min |
Het recept heb ik iets aangepast. Zo heb ik de roomboter vervangen voor kokosolie en heb ik de hoeveelheden iets verminderd, zodat het een wat kleiner taartje werd. Het is door de noten, dadels en kokos namelijk best vullend.
In het oorspronkelijke recept wordt nog wat extra kokosbloesemsuiker toegevoegd, dit heb ik weggelaten, omdat ik het al zoet genoeg vond met de dadels. Ik vind hoe het nu smaakt, gewoon héél erg lekker!